Datenschutz

Datenschutzerklärung und Cookie-Erklärung auf der HTB CNC-Website

Pravila privatnosti

Sve informacije koje se prikupe prilikom vaše posjete HTB-CNC web stranici koriste se isključivo za analizu trendova, vođenje stranice, prikupljanje demografskih podataka, te praćenje ponašanja posjetitelja na našim stranicama u svrhu poboljšanja usluga, proizvoda i sadržaja stranice. HTB-CNC web stranica nikada neće otkrivati niti dijeliti Vaše osobne podatke s trećim stranama.

Koje podatke prikupljamo?

Unutar HTB-CNC web stranice podstranica „kontakt“, prikuplja vaše osobne podatke (ime, prezime, telefonski broj / broj mobitela, e-mail adresu) koje nam dobrovoljno dajete tako što ispunite predmetni upitnik na ovoj web stranici. Navedeni podaci će se koristiti u svrhu kontakata, odgovaranja na vaše upite, pružanje informacija na vaš zahtjev i evidencije korisnika HTB-CNC web stranice, a nužni su da bismo vam odgovorili na Vaš upit i pružili uslugu.

Što su kolačići?

Kolačići su tekstualne datoteke koje web stranica sprema na Vaše računalo ili mobilni uređaj. Kolačići obično spremaju Vaše postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu, internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava web stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama.

Kako onemogućiti kolačiće?

Možete spriječiti instalaciju kolačića tako da podesite postavke softvera vašeg preglednika; međutim, moramo vas obavijestiti da, ako to napravite, nećete biti u mogućnosti u potpunosti koristiti sve funkcije HTB-CNC web stranice.

Što su privremeni kolačići?

Privremeni kolačići ili kolačići sesije uklanjaju se s računala po zatvaranju internet preglednika. Pomoću njih web stranica pohranjuje privremene podatke, poput stavki u košarici za kupnju.

Što su stalni kolačići?

Stalni ili spremljeni kolačići ostaju na računalu nakon zatvaranja programa internet preglednika. Pomoću njih web stranica pohranjuje podatke, kao što su ime za prijavu i lozinka, tako da se ne morate prijavljivati prilikom svakog posjeta određenom mjestu. Stalni kolačići ostat će na računalu danima, mjesecima, čak i godinama.

Što su kolačići prve strane?

Kolačići prve strane dolaze s web stranice koju gledate, a mogu biti stalni ili privremeni. Pomoću tih kolačića web stranica može pohraniti podatke koje će ponovo koristiti prilikom sljedećeg posjeta toj web stranici.

Što su kolačići treće strane?

Kolačići treće strane dolaze s reklama drugih web stranica (kao što su skočne ili druge reklame) koje se nalaze na web stranici koju gledate. Pomoću tih kolačića web stranice mogu pratiti korištenje Interneta u marketinške svrhe.

Mjerenje posjećenosti

HTB-CNC web stranica koristi servis treće strane Google Analytics koji se koristi za praćenje posjetitelja na našoj web stranici. Pomoću tog servisa analizira se korištenje web stranice, te se prikupljaju podaci o posjećenosti, upotrebi određenih stranica, aplikacija, te se na temelju prikupljenih podataka rade izvješća kako bi se poboljšao rad same web stranice i kako bi se korisnicima omogućio lakše korištenje naše web stranice. Ukoliko želite onemogućiti spremanje kolačića od strane ovog servisa, zabranite ih na slijedećem linku: Google Analytics

Dodatne informacije o kolačićima

Dodatne informacije o kolačićima te o njihovom isključivanju možete pronaći na sljedećim linkovima:
http://www.allaboutcookies.org/
http://www.youronlinechoices.eu/