Nutzungsbedingungen

Nutzungsbedingungen der HTB CNC-Website

Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge s HTB-CNC web stranice. Korištenjem bilo kojeg dijela HTB-CNC web stranice te svih njezinih dijelova smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja HTB-CNC web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj HTB-CNC web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Autorska prava

Zabranjeno je javno prikazivanje, objavljivanje, prenošenje, mijenjanje, reproduciranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, distribucija, izrada kopija, otpremanje te svaka druga vrsta uporabe sadržaja HTB-CNC web stranica ili jednog njihova dijela te odabir i usklađivanje njihova sadržaja, bez izričitog prethodnog pismenog dopuštenja imatelja prava HTB-CNC web stranice i drugih vlasnika autorskih prava. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela HTB-CNC web stranice, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava imatelja prava HTB-CNC web stranice i podložno je tužbi.

Sigurnost

Korištenjem sadržaja HTB-CNC web stranice korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja HTB-CNC web stranice te prihvaća koristiti njezin sadržaj isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Nastojat ćemo HTB-CNC web stranicu zaštiti od virusa i drugih malicioznih i štetnih softvera, ali ne jamčimo njihovu potpunu odsutnost. S tim u svezi, upućujemo korisnike HTB-CNC web stranice na poduzimanje potrebnih mjera zaštite kao što su npr. uporaba vlastitih antivirusnih programa.

Linkovi

HTB-CNC web stranica može sadržavati linkove na ostale internet stranice ili izvore. HTB-CNC nije odgovoran za tekstualni i/ili reklamni sadržaj, odnosno za proizvode koji su na tim web stranicama/izvorima ponuđeni, a nije odgovoran niti za sadržaj koji je putem njih dostupan; mogućnost korištenja ili točnost sadržaja. Linkove koristite na vlastitu odgovornost.

Prestanak korištenja

Ukoliko se ne slažete s Uvjetima korištenja te Pravilima privatnosti HTB-CNC web stranice ili ukoliko niste zadovoljni njezinim sadržajem ili uslugama koje ona pruža, prekinite s korištenjem HTB-CNC web stranice te njezinih usluga.

Izmjene uvjeta korištenja

Zadržavamo pravo izmjene ovih Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku i ne odgovaramo za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Svaka izmjena objavljena na ovim web stranicama, od strane HTB-CNC, odmah postaje važeća, a svako daljnje korištenje HTB-CNC web stranice ili ponuđenih usluga podrazumijevat će Vaše prihvaćanje izmijenjenih odredbi.

Kontakt informacije

Vlasnik ove web stranice je HTB-CNC d.o.o., Kosi 11/6, 51216 Viškovo, Hrvatska, te istima i upravlja. Sve upite koji se odnose na HTB-CNC web stranicu ili njezine Uvjete korištenja možete uputiti na email adresu: info@htb-cnc.hr